неделя, 18 октомври 2009 г.

21 цели на илюминатите и комитета на 300-те

от д-р Джон Колман
http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml

1. Установяването на единно световно правителство /нов световен ред с обединена църква и монетарна система под тяхното ръководство. Единното световно правителство започна да установява своята църква през 20-те и 30-те години на ХХ век, защото те разбираха необходимостта, че религиозните вярвания, присъщи на човечеството трябва да имат израз и затова установиха „църковно“ тяло, което да канализира вярата в посоката, която те желаят.
2. Да разрушат напълно всяка национална идентичност и национална гордост, което е от първостепенно значение, за да може концепцията за единно световно правителство да работи.
3. Да подготвят и предизвикат разрушаването на религията и особено на Християнската религия, с едно единствено изключение – тяхното собствено създание, споменато по-горе.
4. Да установят способност за контрол върху абсолютно всеки човек чрез средствата на умствения контрол, който Збигнев Бжежински нарича технотроника, което ще създаде човекоподобни роботи и система на терор, която ще направи червения терор на Феликс Дзержински да изглежда като детска игра.
5. Да предизвикат края на всяка индустриализация и произвеждането на атомна енергия за електричество, като доведат обществото до т.нар. От тях „пост-индустриално общество с нулев растеж“. Изключение правят компютърните технологии и услугите. Останалите в САЩ производства ще бъдат изнесени в страни като Мексико, където има изобилие от евтина работна ръка. Както видяхме през 1993 г. това стана факт чрез приемането на Североамериканското споразумение за свободна търговия, известно като НАФТА. Безработните в САЩ в началото на разрушаването на индустрията или ще се пристрастят към опиума или хероина или ще попълнят статистиките в процеса на елиминиране на „излишното население“ - планът „Глобал 2000“.
6. Да окуражават и в крайна сметка да легализират употребата на наркотици и да направят порнографията „артистична форма“, което ще бъде широко прието и в крайна сметка ще стане масово явление.
7. Да предизвикат депопулация на огромни градове чрез методи, подобни на тези на режима на Пол Пот в Камбоджа. Интересно е да се отбележи, че плановете за геноцид на Пол Пот са били изготвени в САЩ от една изследователска фондация от Римския клуб и са били наблюдавани от Томас Ендерс – високопоставен служител на държавния департамент. Също така е интересно, че понастоящем комитетът се опитва да възстанови главорезите на Пол Пот в Камбоджа.
8. Да подтискат всякакво научно развитие с изключение на това, за което смятат че им е от полза. На мушката им е особено ядрената енергетика за мирни цели. Особено мразени са опитите за синтезен пламък, които напоследък са подигравани от илюминатите и техните чакали в пресата. Развитието на синтезния пламък ще изхвърли през прозореца концепцията на илюминатите за „ограничени природни ресурси“. Синтезният пламък, ако се използва правилно, би могъл да създаде неограничени природни ресурси, дори от най-обикновени субстанции. Приложението на синтезния пламък е широко и ще облагодетелства човечеството по начин, който все още дори не е подозиран от масовата публика.
9. Да причинят посредством ограничени войни в развитите страни, а в третия свят посредством глад и болести, смъртта на три милиарда души до 2050 г., хора, които те наричат „безполезни консуматори“. Илюминатите (комитета на 300) възложиха на Сирус Вансе да напише доклад по въпроса как да се извърши този геноцид. Документът излезе под името „Доклад Глобал 2000“ и беше приет и одобрен за действие от бившия президент Джеймс Ърл Картър и Едуин Мъски, държавен секретар от страна на американското правителство. Според доклада Глобал 2000, населението на САЩ трябва да бъде намалено със 100 милиона до 2050 година.
10. Да отслабят моралните сили на народите и да деморализират работническата класа чрез създаване на масова безработица. Когато работните места се стопят в резултат на постиндустриалния нулев растеж и политиките, представени от Римския клуб, докладът предвижда деморализираните и обезкуражени работници просто да се отдадат на алкохол и наркотици. Младежта ще бъде окуражена посредством рок музиката и наркотиците да се бунтува срещу статуквото, като по този начин се подкопава и в крайна сметка се разрушава семейството. За тази цел комитетът създаде института Тависток, който да подготви проекта как това да бъде постигнато. Тависток управлява изследванията в Станфорд, с цел те да поемат по посоката на проф. Уилис Хармон. Тази работа по-късно стана известна като „Конспирацията на водолея“.
11. Да възпира хората навсякъде от това сами да решават съдбата си, чрез създаване на кризи една след друга и после „управлението“ на тези кризи. Това ще обърка и деморализира населението до такава степен, че когато е изправено пред много избори, резултатът ще е апатия в огромна степен. В САЩ съществува вече агенция за управление на кризи – федерална агенция за управление на кризи (ФЕМА).
12. Да въвежда нови култове и да продължава да пропагандира вече функциониращите, които включват рок музикални гангстери като Ролинг стоунс (гангстерска група, много уважавана от европейската черна аристокрация), както и всички създадени от Тависток музикални групи, начело с Бийтълс.
13. Да продължава да поддържа култа на християнския фундаментализъм, основан от служителя на британската източно-индийска компания Дарби, който ще бъде употребен за укрепване на ционистката държава Израел чрез идентифициране на юдеите посредством мита „Богоизбран народ“ и чрез инвестиране на колосални суми в това, което те лъжливо внушават, че служи за съдействие на християнството.
14. Да помагат за разпространението на религиозни култове като „Мюсюлманско братство“, мюсюлмански фундаментализъм, сикхите и да създават екстремисти с промити мозъци като Джим Джоунс. Късният Хомейни е творение на британското военно разузнаване, дивизия 6, MI6. Тази детайлна разработка беше създадена стъпка по стъпка заедно с американското правителство и тя постави Хомейни на власт.
15. Да изнасят идеи за „религиозна свобода“ по целия свят с цел да подкопаят всички възможни религии, но най-вече Християнството. Това започна с „Йезуитската освобождаваща теология“, която сложи край на управлението на семейство Самоза в Никарагуа и която днес разрушава Ел Салвадор, който от 25 години е в „гражданска война“. Коста Рика и Хондурас също са пълни с революционна активност, подпомагана от йезуитите.
16. Да причинят тотален колапс в световните икономики и да предизвикат тотален политически хаос.
17. Да установят контрол върху всички международни и вътрешни политики на САЩ.
18. Да дадат пълна подкрепа на наднационални институции като ООН, Международния валутен фонд, Световния съд и колкото е възможно да направят местните институции по-малко ефективни като постепенно ги обезсилват или ги поставят под контрола на ООН.
19. Да проникнат във всички правителства и да ги разрушат, като работят чрез тях за разрушаването на суверенитета на нациите, които тези правителства представляват.
20. Да организират световно разпространен терористичен апарат и да преговарят с терористите.
21. Да установят контрол върху образованието в Америка с намерение и цел неговото пълно и абсолютно унищожаване. До 1993 г. тази политика с пълна сила започна да се прилага и ще бъде дори още по-деструктивна, тъй като училищата за основно и средно образование започнаха да преподават по „Обучение, базирано върху резултата“.

3 коментара:

  1. "смъртта на три милиарда души до 2050 г., хора, които те наричат „безполезни консуматори“. "

    Че не е ли така? Само пият ракия, гледат турски че и дори индийски сериали, бият жената и нищо не ги интересува! Нулева духовност!

    ОтговорИзтриване
  2. Така е, но християнският възглед е, че Бог не желае да погине никой, а всички да се покаят и да имат вечен живот. Това, че повечето няма да се покаят е повече от ясно, но на нас не ни е дадено нито да знаем това за всеки отделен индивид, нито имаме право да го убиваме, защото нямало да се покае. В историята има примери за много откровено лоши и порочни хора, които са повярвали и ставали духовни и светци.

    ОтговорИзтриване
  3. Биологично оръжие и заличаване на човешкия вид. Проблемен е случая, че е невъзможно да неутрализираш химичните процеси във вселената така, че да се предотврати появата на нов живот и всичко да си тръгне постарому...Шегички!

    ОтговорИзтриване